Föreningen

Medicinska föreningen för ME/CFS i Finland r.f. är en patientförening som grundades i oktober 2017. Med vår verksamhet vill vi påverka olika instanser för att göra ME/CFS (kronisk trötthetssyndrom) som sjukdom och dess olika vårdformer mera kända. Framförallt vill föreningen sprida kunskap om sjukdomen till finländska läkare, bistå finländska läkare att skapa nätverk nationellt och internationellt och bidra till att patienter får bättre vård.

Föreningen följer med vetenskapliga publikationer, evenemang och nyheter inom området och publicerar dessa på Twitter-kontot.

Om du är intresserad av samarbete, vill träffa patienter eller fråga något om sjukdomen ME/CFS ta gärna kontakt via föreningens email adress:

admin@slme.fi